Jouw virtueel kantoor in Nederland

Vandaag geregeld
Registratieadres KvK
Gemakkelijk en veilig online
Postafhandeling naar wens
Vanaf €53,10 per maand
Klanten beoordelen ons met een 9,4!

Stap 1 Kies je locatie
Stap 2 Kies je pakket
Stap 3 Vul je gegevens in

Meer dan 4000+
klanten gingen je voor

Nieuw

Alles binnen handbereik
met je eigen MyFlexado account.

Log waar dan ook veilig en snel in op je eigen MyFlexado account. Als klant van Flexado ontvang je gratis een MyFlexado omgeving waar je eenvoudig je virtueel kantoor kunt beheren. Myflexado is bereikbaar via je webbrowser, tablet of smartphone.

 • Inloggen in je eigen persoonlijke omgeving
 • Bekijk al je facturen online
 • Wijzig je postinstructies online
 • Beheer je virtueel kantoor online
 • Communiceer gemakkelijk en veilig met Flexado

Vraag & antwoord

Kan ik mijn bedrijf registreren bij de Kamer van Koophandel?

Wanneer je kiest voor een Service kantoor kun je je bedrijf op ons adres inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Bij een zakelijk postadres is dit niet mogelijk.

Wat is de looptijd van mijn een overeenkomst?

Al onze overeenkomsten hebben een opzegtermijn van 3 volledige kalendermaanden tegen het einde van de (verlengde) overeenkomst. Indien je kiest voor een betaalfrequentie van meer dan 3 maanden dan is de duur van de overeenkomst gelijk aan de gekozen betaalfrequentie.

Welke documenten heeft Flexado nodig?

Om een virtueel kantoor te activeren heeft Flexado voor aanvang van de startdatum de volgende documenten nodig:

Uittreksel Kamer van Koophandel (maximaal 3 maanden oud). Bij een nieuw op te richten bedrijf dient deze kopie binnen twee weken na de startdatum te worden overlegd.

Een kopie van je legitimatiebewijs. Bij een registratieadres is ook een verificatie van identiteit benodigd. Lees hier meer over de identificatie.

Een Bewijs van huisadres (maximaal 3 maanden oud). Bijvoorbeeld:
– Rekening van een nutsbedrijf (gas, water, elektra).
– Rekening van een telecom-,internet, of televisieprovider.
– Bewijs van inschrijving in de Gemeentelijke Basis Administratie.
– Rekening van gemeentelijke belastingen.
– Brief van de Belastingdienst.
– Bankafschrift (alle niet relevante data mag je onleesbaar maken).

Het kan voorkomen dat er overige documenten nodig zijn voor de opbouw van ons intern dossier. Dit verschilt per land. In ons Privacy Beleid kun je lezen hoe wij vertrouwelijk omgaan met je gegevens en documenten.

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een aanvullende vraag?
Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe snel kan ik starten met mijn dienst?

Het is bij Flexado mogelijk om je dienst binnen één werkdag op te starten. Zodra alle benodigde informatie en documenten zijn aangeleverd is de opstart door Flexado snel geregeld.

Ik ben bijzonder tevreden over de service en hulp die ik van Dennis heb gekregen. Ondanks de vele vragen en telefoontjes bleef Dennis op een vriendelijke en geduldige manier helpen op een profesionele manier. Ons bedrijfje staat nu ingeschreven bij Flexado. Dus ik kan Flexado van harte aanbevelen

Hans

Zelf was ik opzoek naar een zakelijk adres voor een eenmanszaak omdat het privé adres van mijn ouders niet mogelijk was. Uit alle overwegingen heb ik gekozen voor Flexado en dat is de juiste beslissing. De communicatie is erg fijn, duidelijk en snel. Flexado heeft een gebruiksvriendelijk portaal met een fijne lay-out. Zeker een aanrader.

Glenn

Fijne klantenservice en website redelijk eenvoudig, dus gebruikersvriendelijk. Dennis is heel behulpzaam. De medewerkers denken in oplossingen en zijn flexibel zodra jij als ondernemer de plannen bijstuurt. Binnen de Benelux een heel handig platform om te beginnen met een (flex)kantoorlocatie. Een mooie stepping stone voordat je een eigen kantoorpand hebt.

Sam

Waarom een
virtueel kantoor via Flexado

Welke voordelen heb je met een virtueel kantoor?

Met een virtueel kantoor geniet je zonder hoge kosten van een professionele…

Welke problemen los ik op met een virtueel kantoor?

Ontmoet je klanten en relaties op je eigen professionele zakelijke adres wanneer…

Waarom zou ik voor Flexado kiezen?

Flexado biedt meer dan 4500 locaties wereldwijd aan…

Maximale keuzevrijheid!

Een virtueel kantoor is een verzamelnaam van een aantal flexibele diensten samengevoegd in één pakket, zo combineer je gemakkelijk jouw zakelijke adres met postafhandeling, een telefoonnummer en telefoonbeantwoording.

Dankzij ons internationale netwerk van geselecteerde business centers heb je de mogelijkheid om jouw bedrijf een lokale uitstraling te geven, waar ook ter wereld.

Binnen een paar stappen
een virtueel kantoor

Locaties in Nederland

Werk je vanuit huis?

Gebruik één van onze kantooradressen als jouw eigen virtuele kantoor. Als je ook kiest voor onze telefonieservice ben je altijd telefonisch bereikbaar met jouw eigen regionale telefoonnummer. Professionele afhandeling van je telefoongesprekken door één van onze telefonistes is uiteraard ook mogelijk. Maak daarnaast gebruik van onze professionele zakelijke post- en/of bezoekadressen.

Is iets niet helemaal duidelijk of heb je een vraag?

Klaar om te starten? Stel je pakket samen!

Start direct

Op zoek naar een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor is een totaalpakket aan services die jij nodig hebt om je bedrijf te starten of (internationaal) uit te breiden. Zo is een virtueel kantoor een erkend registratieadres, geschikt voor je KvK inschrijving, en een zakelijk postadres waar je post verwerkt wordt op een manier naar keuze. Er is altijd een receptie aanwezig, om jouw bedrijf een professionele- en lokale uitstraling te geven. Als je ook kiest voor onze telefonieservice ben je altijd telefonisch bereikbaar met je eigen regionale of landelijke telefoonnummer. Bij het business center van je virtueel kantoor zijn alle zakelijke faciliteiten aanwezig en heb je ook de mogelijkheid om flexibel vergaderruimtes of coworking plekken te huren. Het grote voordeel hiervan is dat je dus niet betaalt voor een vast kantoor, maar enkel voor een ruimte wanneer jij daar ook echt gebruik van maakt. Wij bieden onze locaties wereldwijd aan. Zo positioneer jij je bedrijf waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Daarbij kun jij je zakelijke adres op elk moment, zonder extra kosten, verhuizen. Natuurlijk kun je ook meerdere zakelijke adressen afnemen en zodoende je bedrijf (internationaal) uitbreiden. Je hebt bij ons ontzettend veel keuze ten aanzien van het samenstellen van jouw virtueel kantoor. En die keuzevrijheid vinden wij belangrijk. Zo vind je namelijk altijd een locatie die representatief is voor je bedrijf. Any time, any place, anywhere.

Voor wie is een virtueel kantoor?

Fijn toch, dat een zakelijk postadres en inschrijfadres voor de KvK binnen 24 uur geregeld kan zijn? Het is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld ZZP’ers, omdat je met een inschrijfadres en postadres je zakelijk- en privéadres makkelijk gescheiden kunt houden, doordat je niet je woonadres hoeft te gebruiken als inschrijfadres voor de KvK en ook niet als correspondentieadres. Je werkt eenvoudig thuis, of op een andere flexplek, maar met de voordelen van een zakelijke vestiging. Een virtuele kantoorruimte is daarmee ook ideaal voor mensen die op afstand werken, veel reizen en van coworking plekken gebruik willen maken. Een virtueel kantoor is net zo goed geschikt om je V.O.F. in te schrijven. En natuurlijk kun je zonder onnodig risico een vestiging elders openen, doordat je niet direct hoeft te investeren in vaste hoge kantoorkosten. Denk bijvoorbeeld aan hoge huurkosten voor een vast kantoor, vanaf minstens 300 euro per maand. Wil je internationaal uitbreiden? Je kunt je snel overtal ter wereld vestigen, door van onze internationale locaties gebruik te maken.

Zorgeloos ondernemen, zonder onnodig risico.

Je hebt bij ons al een virtueel kantoor vanaf 69 euro per maand. Je hoeft dus geen grote investeringen te doen om je bedrijf te vestigen, omdat je met een virtueel kantoor meteen voldoet aan de belangrijkste voorwaarde om een bedrijf te starten of te onderhouden: namelijk geregistreerd staan om je activiteiten te mogen uitvoeren.

Professionele uitstraling met een virtueel kantoor.

Een virtueel kantoor is dus een professioneel zakelijk inschrijfadres, met 24/7 klantenservice door een receptionist die jouw klanten altijd naar wens te woord staat en ontvangt. Je hebt een zakelijke vestiging tot je beschikking, met als grote voordeel dat je altijd coworking plekken of vergaderruimtes kunt huren wanneer je ze nodig hebt. Doorgroeien naar een eventueel vast kantoor is óók mogelijk.

Sterke communicatie met een virtueel kantoor.

Je kunt je virtuele kantoor in al je communicatie uitingen gebruiken. Dat communiceert lekker en staat hartstikke professioneel. Je bent vrij om te kiezen voor een pand dat helemaal bij het imago van jouw bedrijf past. Zo’n zakelijke vermelding staat natuurlijk ook goed op al je communicatiemateriaal, zoals je visitekaartje, facturen, brochures et cetera. En de content voor je website en social media. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig op je locatie, waardoor klanten nooit voor een gesloten deur staan en altijd een aanspreekpunt hebben (mocht jij even niet bereikbaar zijn). Dit is natuurlijk ook een wezenlijk onderdeel van goede en heldere communicatie en draagt bij aan een positieve eerste indruk én een positieve beleving van jouw bedrijf of merk. Klanten kunnen je altijd bezoeken op het professionele zakelijke adres van je virtuele kantoor. Zo ontmoet je elkaar op een gastvrije locatie, met alle faciliteiten die je nodig hebt. Het is natuurlijk ook gewoon puur genieten van ruimtes met een mooie uitstraling, in een aantrekkelijke zakelijke setting.

Waarom een virtueel kantoor bij Flexado?

 • 13+ jaar ervaring.
 • Binnen 24 uur geregeld.
 • 4500+ locaties.
 • Meerdere locaties en/of services mogelijk via één factuur.
 • Eerlijke en heldere voorwaarden.
 • Flexibele overeenkomsten.
 • Beheer je eigen account online via MyFlexado.
 • Beschikbare ruimtes altijd instapklaar.

Dus nog even op een rijtje, wat houdt een virtueel kantoor precies in:

 • Het is geschikt als adres voor je KvK inschrijving.
 • Het biedt je toegang tot de beschikbare werkplekken van het business center waar jij je virtuele kantoor afneemt.
 • Het is een zakelijk postadres voor je bedrijf.
 • Waar je post naar wens afgehandeld en verwerkt wordt.

De bottom-line is eigenlijk simpel:

Wil of heb je geen vaste kantoorruimte waar je maandelijks hoge huurkosten voor betaalt?
Wil jij je bedrijf inschrijven en alle praktische bijkomstigheden goed afgehandeld hebben?
Wil jij je klanten op een professionele locatie hartelijk kunnen ontvangen?

Dan is een virtueel kantoor de oplossing!